Vdova po Vladimíru Dlouhém (†52) Jungmanová - S jeho smrtí se stále nesrovnala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Vladimíru Dlouhém (†52) Jungmanová - S jeho smrtí se stále nesrovnala

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý (Aha! – Dalibor Puchta, TV Nova)

Herečka seriálu Ulice a vdova po geniálním herci Vladimíru Dlouhém (†52) Petra Jungmanová (39) se půl roku po jeho smrti stále nedokázala vyrovnat s tím, že otec jejích čtyřletých dvojčat Honzíka a Jiříka zemřel. „I když je při natáčení spousta legrace, ona jediná je neustále smutná a zoufalá. Jednou dokonce neměla daleko k slzám,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí »nováckého« nekonečného seriálu Ulice.

 

Utrpení Petry Jungmanové začalo dlouho před smrtí jejího muže. Byla mu oporou při léčbě rakoviny žaludku a nádoru na slinivce břišní a skoro pokaždé ho doprovázela do nemocnice. Ona jediná znala krutou pravdu o manželově nevalném zdravotním stavu. A ačkoliv Jungmanová dlouho dopředu tušila, že vše nemusí dopadnout dobře, jeho smrt je pro ni stále ožehavé téma.

„Skoro se neusmívá a vypadá dost smutně. Jediným smyslem jejího života jsou nyní synové Honzík a Jiřík. Natáčí většinou jen do odpoledne, protože je chodí vyzvedávat ze školky, když nemá hlídání. Prý bývala dřív veselá, ale teď jí ještě pořád do smíchu není a asi ani dlouho nebude. A že by se třeba byť jen podívala na pěkného chlapa, o tom nemůže být ani řeč,“ dodává náš zdroj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.