Diana? Lakomá a chlípná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Diana? Lakomá a chlípná!

„Nebyla to královna srdcí, ale královna nevěstek!“
„Nebyla to královna srdcí, ale královna nevěstek!“

LONDON – Dvanáct let byla Sarah Goodall (40) sekretářkou britského prince Charlese (57). Nyní vydává pikantní knihu »Palácový šepot« o životě v královském paláci a princezně Dianě (†36). »Královnu srdcí«, jak se lady Di přezdívalo, zde líčí jako lakomou, vypočítavou a chlípnou ženu, posedlou sexem a touhou po moci.

Sekretářka prince Charlese napsala skandální knihu

„Diana byla, tedy alespoň po sexuální stránce, velmi volnomyšlenkářská a měla zdravý apetit. Věděla, co potřebuje, a dokázala si to obstarat. Neměla žádné problémy s rozbíjením cizích manželství,“ tvrdí ve své knize Sarah Goodall, která pracovala pro prince Charlese až do roku 2000. „Princezna Diana byla posedlá mocí, obzvláště nad muži. Když se na někoho zaměřila, tak si vychutnala to dobývání až do konce,“ dodává bývalá sekretářka.

Jako příklad Dianiny lakoty uvádí Goodall historku z dovolené v roce 1997. Ačkoliv cestu platil královský dvůr, Diana od své osobní sekretářky Viktorie chtěla v přepočtu čtvrt milionu korun za její letenky, ubytování a jídlo. Když se o tom dozvěděl princ Charles, osobně peníze Viktorii vrátil. To se však nelíbilo Dianě, a Viktorii vyhodila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.