Veronika Žilková: Vím, že vyhraje Aneta! Šokující tvrzení účastnice StarDance... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Žilková: Vím, že vyhraje Aneta! Šokující tvrzení účastnice StarDance...

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek)

Česká televize manipuluje s výsledky hlasování do StarDance – to si alespoň myslí herečka Veronika Žilková (49), která z letošního ročníku taneční show vypadla jako první. Žilková si pustila pusu na špacír při setkání s deníkem Aha! v centru Prahy, kde jsme ji fotografovali s jejím tanečníkem Markem Dědíkem (27). „Vše směřuje k tomu, že vyhraje Aneta Langerová,“ myslí si Žilková.

„Vy si myslíte, že to ve StarDance nechodí jako v jiných soutěžích? Ta televize si tam nechá toho, kdo se jí nejlépe hodí. Aneta je mladá a pro Českou televizi velmi aktuální, o tom to je,“ dodala Veronika, která pravděpodobně dodnes nemůže rozdýchat, že ze soutěže vypadla jako první.

„Tohle říká? To není důstojné od herečky jejího formátu,“ řekl deníku Aha! k nařčení Žilkové mluvčí ČT Ladislav Šticha.Aneta skutečně v soutěži zůstává, spolu s ní i herec Pavel Kříž (49). Žilková se k celému průběhu StarDance staví velmi laxně. Dokonce si dala do smlouvy, že nemusí jako ostatní vyřazení chodit na přenosy. Přijde alespoň na sobotní finále?

Aneta Langerová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.