Dcera Petra Muka (†45) Noemi: Dostala od přátel táty 50 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Petra Muka (†45) Noemi: Dostala od přátel táty 50 tisíc!

Malá Noemi dostala na své vzdělání 50 tisíc korun. Na snímku s maminkou Evou.
Malá Noemi dostala na své vzdělání 50 tisíc korun. Na snímku s maminkou Evou.  (Marek Pátek)

Dceři Petra Muka, malé Noemi (4), jen těžko někdo vynahradí lásku jejího otce a známého zpěváka. Jeho přátelé z divadel Broadway a Hybernia se však rozhodli děvčátku pomoct alespoň s financování budoucího studia.

Během vzpomínkového koncertu na legendu české popmusic Petra Muka se na prknech jeviště divadla Broadway představily takové zpěvácké hvězdy jako Petr Kolář, Leona Machálková, Bára Basiková, Ilona Csáková, Helena Vondráčková, Vilém Čok nebo Daniel Hůlka, který představil i titulní píseň k nově vznikajícímu muzikálu Kat Mydlář, kde měl hrát Muk jednu z hlavních rolí.

„Petr by nás ale nechtěl vidět zarmoucené a proto jsme uspořádali tento koncert, abychom na Petra zavzpomínali jen s úsměvem na rtech,“ řekla na začátek bezmála dvouhodinového programu jedna z iniciátorek a moderátorka koncertu Bára Basiková. „Všem nám Petr hrozně chybí. Byl tak velkou osobností s obrovským charisma…je pro nás nenahraditelný,“ přizvukovali i ostatní.

Koncert ovšem neměl za úkol jen uctít památku Petra Muka, ale i finančně pomoct jeho dětem. „Ty dospělé děti Petra už řekly, že jsou velké a že žádné peníze nechtějí, za což před nimi smekám,“ vysvětlil další iniciátor akce Dan Hůlka. „Peníze na studium tak připadly jen nejmladší dceři, čtyřleté Noemi,“ dodal.

Jak upřesnil později producent koncertu Oldřich Lichtenberg, jedná se o částku 50 tisíc, která obohatí vzdělávací konto malé slečny. „Čistý zisk je 100 tisíc, polovina šla na vzdělání Noemi a druhá polovina na nadaci Děti v tísni,“ uzavřel Lichtenberg. Je ale jasné, že žádná suma peněz nenahradí děvčátku otcovskou lásku…

ČTĚTE TAKÉ

Večer vzpomenou na zesnulého Muka! Převezme vdova Slavíka?

Vdova po Petru Mukovi (†45) Eva: Byt po manželovi jsem chtěla prodat

Vdova po Mukovi (†45) Eva - Odmítla převzít cenu za Péťu!

Jitka Charvátová: Tahle nahradila Muka!

Vdova po Petru Mukovi (†45) Eva - Pomník už je! Čeká se, až sedne zem

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.