Jak hubne Bartošová? Tady je její recept... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak hubne Bartošová? Tady je její recept...

PROSINEC 2009 - Před rokem byla Iveta ještě pěkně oteklá.
PROSINEC 2009 - Před rokem byla Iveta ještě pěkně oteklá. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) se ztrácí před očima. Za poslední tři měsíce zhubla další čtyři kilogramy. A i upnuté kalhoty jsou jí najednou volné!

„Byla jsem hodně zavodněná, špatně mi fungoval lymfatický systém. Stále jsem se potýkala s problémy s ledvinami, které mě trápily asi rok. Měla jsem těžkou sepsi organismu a vážně už jsem nemusela být mezi živými,“ říká zpěvačka.

„Dlouho jsem se léčila a teprve teď – asi měsíc – jsem v naprostém pořádku a tělo funguje perfektně. Vděčím za to mému fyzioterapeutovi Petrovi,“ pochvaluje si spolupráci s šamanem Petrem Iveta Bartošová.

Jaký je tedy její recept na hubnutí? „Různými masážemi, procedurami, speciálním jídelníčkem šitým přímo mně na míru jsem se dala do pořádku. Cítím se naprosto skvěle. Piju jen vodu a výtažky z mladého ječmene,“ vysvětluje Bartošová, která byla ještě před časem pěkně oteklá. Teď je z ní zase krasavice, která však nechce slyšet ani slovo o novém chlapovi.

I Vánoce bude trávit jen se synem Arturem (14). „Jsme na to zvyklí. Nebude nám nic chybět. Budeme chodit u nás v Uhříněvsi na návštěvy, přátelé zase k nám a bude to moc fajn,“ těší se zpěvačka zpěvačka.


Prosinec 2010 - Iveta začala hubnout, pije jen vodu s výtažky z ječmene.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.