Iveta Bartošová o svém vystoupení na narozeninách Óčka: Byla jsem opilá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová o svém vystoupení na narozeninách Óčka: Byla jsem opilá!

Iveta s moderátorem Mírou Hejdou.
Iveta s moderátorem Mírou Hejdou. (Jan Ráček)

Za poslední měsíce bylo vystoupení Ivety Bartošové (44) v klubu Óčko asi tím největším skandálem v její kariéře. Iveta několikrát během skladby Heja Heja málem upadla a média proto spekulovala o tom, že byl opilá. Jak se ale celá příhoda odehrála ve skutečnosti, přiznala Bartošová až teď….

„Samozřejmě že jsem byla opilá, co jiného se může psát o Bartošový,“ řekla rezignovaně Iveta Bartošová v talk show Limuzína TV Public. Pak ale samozřejmě přiznala, že jde o trucovité prohlášení a po pobídce moderátora show Míry Hejdy pokračovala a celý incident vysvětlila.

„Měla jsem ten den pětihodinový taneční trénink, pak zkoušku s kapelou, která trvala tři a půl hodiny, takže to jsem prakticky zpívala v jednom zátahu a pak jsem ještě něco dotáčela ve studiu, takže to bylo opravdu náročné. Na oslavu jsme dorazili asi v půl dvanácté a byli jsme všichni mrtví, utahaní, strašně utahaní. Jistě že jsem nebyla opilá. Kdybych byla opilá, tak bych přece celou tu anabázi nezvládla,“ kroutila hlavou zpěvačka.

V pořadu, který se bude vysílat už ve čtvrtek, prozradila i to, že už definitivně přestala kouřit cigarety i doutníčky a tak jako všichni ostatní bude i letos shánět dárky na poslední chvíli.

ČTĚTE TAKÉ

EXKLUZIVNÍ VIDEO Nejděsivější vystoupení Ivety Bartošové! Iveto, zabal to! Vždyť se ti všichni smějou...

Iveta Bartošová a její chlapci Jarek & Mirek: Polibku se málem nedočkala...

Pomeje: Vánoce opět s Bartošovou?!

Iveta Bartošová - Flirt se šamanem!

Zpěvačka Iveta Bartošová dostala chuť na červy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.