Moravec v nemocnici. Po nárazu jsem řval bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moravec v nemocnici. Po nárazu jsem řval bolestí!

Přestože mu nehoda způsobila vážné trápení, vitalitu Miroslav Moravec neztrácí!
Přestože mu nehoda způsobila vážné trápení, vitalitu Miroslav Moravec neztrácí!

PRAHA – Deník Aha! navštívil Miroslava Moravce (67) v pražské Thomayerově nemocnici! Herec je zde hospitalizovaný od doby, kdy do něj nacouvala taxikářka, která ho vezla.

Deník Aha! navštívil Miroslava Moravce (67) v pražské Thomayerově nemocnici! Herec je zde hospitalizovaný od doby, kdy do něj nacouvala taxikářka, která ho vezla. Jak deník Aha! už minulý týden jako první informoval, legendární dabér utrpěl při nehodě zlomeninu krčku a musel být operován.

„Vystoupil jsem, a řidička místo jedničky zařadila zpátečku. Po nárazu auta jsem letěl asi pět metrů, a ještě než jsem dopadl, bylo mi jasné, že je zle,“ vzpomíná Moravec, kterého teď čekají dlouhé týdny o berlích. „Nestyděl jsem se řvát bolestí, kdo to nezažil, nepochopí. Sice mě tu sdrátovali, ale nejméně tři měsíce budu o berlích a celková rekonvalescence pak zabere ještě další tři měsíce,“ dodává Moravec s tím, že kromě velké bolesti mu nehoda způsobila i pracovní problémy. Díky zrušeným představením přijde o nemalé peníze, takže bude muset z nehody vyvodit důsledky a požadovat finanční náhradu.
Mrzutost a dlouhou chvíli v nemocnici ale zahání četbou Aha!


Autor: Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.