Adela Banášová v soutěžích končí: Jsem vyčerpaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adela Banášová v soutěžích končí: Jsem vyčerpaná!

Adela s přítelem Peterem: pusa přímo ve studiu...
Adela s přítelem Peterem: pusa přímo ve studiu... (Aha! – Martin Hykl)

Moderátorka a porotkyně Talentmanie Adela Banášová (30) prozradila deníku Aha! důvody, proč sekla s prací, která jí mohla vynést další miliony. Chystaná Česko Slovenská SuperStar, jejíž castingy začínají již tuto sobotu, totiž bude s jinou moderátorkou!

„Teď skončila jedna show a za týden už bych musela sedět na dalším castingu, to nechci. Já si myslím, že už toho mám dost. Mám svou show, ranní vysílání, kdyby se to mělo ještě komplikovat s přenosy v Praze, už bych to nezvládla. Byla bych vyčerpaná psychicky i energicky. Je toho moc,“ řekla deníku Aha! po skončení nedělního finále Banášová. Asi nepotřebuje další milion na účtu.

To Leoš Mareš (34), který je s Novou vázán několikaletou smlouvou na patnáct milionů, už bude muset v sobotu naskočit do dalšího šíleného kolotoče. Zatímco jej čeká dovolená až na konci ledna, Adéla bude relaxovat už tento týden.

„Zařídili jsme si v rádiu asi pět dnů volna plus víkendy, takže mám devět dnů volna,“ oddychla si Adéla, která si užije i poklidné Vánoce.

„Rozhodně nefandím žádné exotice, to není nic pro mě. Přijdou rodiče, babička, já s přítelem, to jsou Vánoce dle mých představ,“ rozplývala se Banášová, která fandila Aleně Smolíkové (24) a její osmileté fence Keysi, jež skončily druhé.

...a v zákulisí samé úsměvy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.