Rašilov ze StarDance: Tři měsíce bez sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rašilov ze StarDance: Tři měsíce bez sexu?

Další účastnice soutěže Monika Absolonová vypadnutí Saši Rašilova dokonce oplakala.
Další účastnice soutěže Monika Absolonová vypadnutí Saši Rašilova dokonce oplakala. (Aha! – Petr Novotný)

Herec Saša Rašilov (38), který v sobotu opustil StarDance, si pořádně oddechl. Kvůli tanečním tréninkům už třetí měsíc neměl čas na svoji manželku Vandu Hybnerovou (41), která jej každý sobotní večer podporovala v hledišti společně s jejich dcerami Josefínou (16) a Toničkou (12).

„Již tři měsíce,“ odpověděla svému choti Hybnerová poté, co jí Rašilov napsal SMS ve znění »V pondělí Sama doma«. Narážel tak na svou povinnou účast v dnešním stejnojmenném pořadu České televize. Hybnerová tak jen potvrdila, že ji Rašilov kvůli náročným tréninkům na taneční soutěž v poslední době více než zanedbával…

„Saša soutěž opouští ve chvíli, kdy se z něj stává tanečník,“ pěla na svého partnera ódy Karolína Majerníková (26) poté, co předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů v soutěži, a diváci je přesto poslali domů.

Další z účinkujících Aneta Langerová (24), která se na generálce dost rozparádila a předvedla se v dráždivých pózách, se svěřila, že se v tanečních úborech vůbec necítí. „Už se moc těším, až se vrátím zpět do těch svých pytlů,“ smála se Langerová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.