Váchová & Kocurová: Chceme být ve formě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Váchová & Kocurová: Chceme být ve formě!

Ve vířivce si Lucie (vlevo) s Radkou užily velkou legraci a vůbec se jim nechtělo ven.
Ve vířivce si Lucie (vlevo) s Radkou užily velkou legraci a vůbec se jim nechtělo ven. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Bývalé missky a velké kamarádky Lucie Váchová (21) a Radka Kocurová (25) se po letním odpočinku rozhodly opět vrátit do formy. Ke svému pravidelnému cvičení si holky vybraly sportovní centrum Holmes Place, kde to pořádně rozjely.

Nejprve přišlo na řadu náročné dření na posilovacích strojích, při kterém se Lucie a Radka navzájem hecovaly, kdo víc najede. Rozcvičily se na rotopedu, na kterém svůj trénink většinou začínají. Další na řadu přišel nafukovací balon, na kterém modelky procvičují svaly na nohou a správné držení těla. To se zejména líbilo Lucii, která se na balonu pěkně vyblbla.

Nakonec je čekala příjemná odměna v podobě vířivky a relaxování v sauně. To si prý nikdy nenechají ujít. „Je to moc fajn a ke cvičení to patří. S Radkou je velká legrace a cvičení je mnohem zábavnější,“ řekla deníku Aha! udýchaná Váchová, kterou přes rok v posilovně uvidíme tak čtyřikrát týdně.

„Pro mě to bylo perfektní odreagování před mým odletem do Anglie, kam jedu za svým přítelem Tomášem,“ svěřila se deníku Aha! zase Kocurová, přítelkyně fotbalisty Tomáše Rosického, která má na cvičení nejraději právě tu vířivku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.