I »pravá blondýnka« už má hvězdu na hollywoodském chodníku slávy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

I »pravá blondýnka« už má hvězdu na hollywoodském chodníku slávy

Americká herečka Reese Witherspoon (uprostřed) se svými dětmi Avou (vlevo) a Deaconem u své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy.
Americká herečka Reese Witherspoon (uprostřed) se svými dětmi Avou (vlevo) a Deaconem u své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy. (ČTK)

Reese Witherspoon (34) je spojená snad s nejrůžovější komedií v dějinách filmu. A teď si i díky ní vysloužil to, na co mnohé herecké veličiny museli počkat kus života. Pobavte se nejznámějšími hláškami z filmu Pravá blondýnka, které je dopomohly ke hvězdě na hollywoodském chodníku slávy.

Její hvězda nese číslo 2425. Herečka si na slavnostní odhalení hvězdy přivedla děti Avu a Deacona, jejichž otcem je herec Ryan Phillippe, a nového přítele, hollywoodského agenta Jima Totha. Nechyběla ani čivava Bruiser, která se s Witherspoonovou na plátně objevila právě v komedii Pravá blondýnka.

Reese jak Pravá blondýnka.

NEJ hlášky z filmu

Elle: “Ten, kdo řekl, že oranžová nahradí růžovou, byl vážně narušený…”

Elle: “Ty se se mnou rozcházíš? Ty mě nežádáš o ruku?”
Warner: “O ruku? Ne! Elle, jestli chci být senátorem, musím si vzít Jackie, ne Marilyn.”
Elle: “Rozcházíš se se mnou, protože jsem… Blondýna?”

Elle: “Chci vám všem na Harvardu dokázat, že se ze mě stane vynikající právnička. Jako prezidentka dívčího klubu mám zkušenosti s řízením největších, nejzávažnějších jednání. (flashback) Byla jsem upozorněna, že uklízečky mění náš jemný toaletní papír za obyčejný. Kdo nesouhlasí s tímto odíráním, ať řekne ne.”
Dívčí klub: “Ne!”


Elle: “Tak takovýhle typ si Warner chce vzít! V tom případě musím ze sebe udělat tohle!”
Stařenka: “Co? Takovouhle obludu?”
Elle: “Ne, studentku práv.”

Elle: “Jednou jsem byla v porotě o nejhezčí pánskej zadek. Věřte mi, já zvládnu všechno.”


Elle: “Ahoj, já jsem Ellle Woodsová a tohle je Rambo Woods. Oba dva jsme vegetariáni a blíženci. Mám bakalářský titul z módní propagace na univerzitě v L.A., získala jsem titul zlatíčko školy, prezidentka dívčího klubu Delta Nie a loni jsem byla královnou plesu!”


Elle: “Rozcházíš se se mnou ze strachu, že mě vaši nebudou mít rádi? Mě má každý rád.”

Warner: “Pojď, nastup si.”
Elle: “Ne!”
Warner: “Takhle si zničíš boty.”
Elle: “Tak jo.”


Elle: “Myslím, že to neudělala. Lidi, co cvičí, jsou v pohodě. Díky endorfinům. Když jste v pohodě, nestřílíte manžela.”

Rodačka z New Orleans se před kameru poprvé dostala již jako náctiletá. Největšího hereckého úspěchu však dosáhla s filmem Walk the Line, kde si po boku Joaquina Phoenixe zahrála přítelkyni zpěváka Johnnyho Cashe. Za roli June Carterové si v roce 2006 odnesla Oscara.

V polovině prosince americká kina uvedou nový film s Witherspoonovou - komedii Poznáš, až to přijde?. Po boku "hvězdné" herečky si ve filmu režiséra James L. Brookse zahráli i Jack Nicholson, Owen Wilson a Paul Rudd.

Čtěte také:

Reese Witherspoon: Prali se o ni dva cizí chlapi!

Reese Witherspoon přišla o oko!

Reese Witherspoon: Utěšuje ji homosexuální kovboj!

Koukejte, to jsou nejhezčí těla Hollywoodu!

Reese Witherspoon: Nechte už těch lží!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.