Mašlíková si nedá říct: Už zase chodí s fotbalistou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mašlíková si nedá říct: Už zase chodí s fotbalistou!

Milovala Slepičku a ten jí poslal k vodě, teď randí s teplickým Smejkalem.
Milovala Slepičku a ten jí poslal k vodě, teď randí s teplickým Smejkalem. (Aha! – Martin Hykl)

Zapřísahala se, že už nikdy nechce mít nic společného s fotbalistou. Sparťan Slepička jí kdysi zlomil srdce, a tak silikonová kráska Hana Mašlíková (28) lovila úplně v jiných vodách.

Naposledy chodila s právníkem, ale i to už je minulost. Na obzoru je teď nový objev. Na úterním křtu kalendáře Agáty Hanychové prsatá modelka Hanka představila nového přítele Michala. „Ne, ne, vlastně to není přítel. Ale výborný kamarád,“ mlžila statečně. Co čert ale nechtěl, oním kamarádem je zase fotbalista. Teplický útočník Michal Smejkal (24)!

Co to, že se Mašlíková opět zapletla s »kopačkou«? Nestačila jí jedna trpká zkušenost? „Říkám, je to kamarád,“ hájila se. V klubu Infinity se ovšem k vytáhlému forvardovi vinula víc než důvěrně. „Známe se čtyři roky, ale pořád jsme se míjeli. Teď spolu ovšem trávíme hodně času. Chodíme na večeře, do společnosti, ale nic mezi námi není,“ odmítla rázně, že by šlo o lásku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.