Paul McCartney: Posedmé dědečkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Paul McCartney: Posedmé dědečkem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Své potomky někdejší »brouk« Paul McCartney už nesečte na prstech ani obou ruk. Od včerejška se pyšní dalším pokračovatelem jeho rodu. Už posedmé se stal dědečkem! Je to holčička a jmenuje se Reiley.

Své potomky někdejší »brouk« Paul McCartney (68) už nesečte na prstech ani obou ruk. Od včerejška se pyšní dalším pokračovatelem jeho rodu. Už posedmé se stal dědečkem! Je to holčička a jmenuje se Reiley.

Vnučku na svět před týdnem v Londýně přivedla uznávaná britská módní návrhářka Stella McCartneyová. Ta se zatím z Paulových potomků nejvíce přičinila o rozšíření rodu. Porodila už čtvrté dítě!

První syn dnes devětatřicetileté návrhářky Miller se narodil v únoru 2005, dcera Bailey Linda v prosinci 2006 a doposud nejmladší potomek, syn Beckett, v lednu 2008. Mary, starší sestra Stelly, má tři děti.

McCartneyová je od roku 2003 manželkou nakladatele Alasdhaira Willise. S nakupováním oblečení pro své děti by pár žádné větší problémy mít neměl, protože v listopadu McCartneyová představila novou módní kolekci určenou dětem do 12 let.

Čtěte také:

Podpis Paul McCartneyho na zádech si nechala vytetovat

Pravda o manželství exBrouka McCartneyho & Heather Mills: Dal 720 milionů za sex!

Heather Mills: Učí se bruslit s protézou a polštářkem na zadku

McCartneyho žena byla prostitutkou!

Heather Mills o manželovi Paulovi McCartneym: Sex s ním byl otřesný!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.