Vítězové z Dae Men: Nejsme homosexuálové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vítězové z Dae Men: Nejsme homosexuálové!

Zdeněk Moravec (vlevo) je z Brna, Petr Horníček z Prahy.
Zdeněk Moravec (vlevo) je z Brna, Petr Horníček z Prahy. (Aha! – Marek Pátek)

Dva polonazí muži předvádějící silovou akrobacii přes všechny předpoklady vyhráli nad favorizovaným operním pěvcem Mariánem Zázrivým a komikem Richardem Nedvědem. Co jsou Dae Men, vítězové 100 tisíc eur (zhruba 2,5 milionu Kč) a angažmá v Las Vegas, Petr Horníček (34) a Zdeněk Moravec (26), vůbec zač? Proč se dotýkají i mimo rámec vystoupení? A proč se spekuluje, že měli vítězství dopředu jasné?

Jejich představení v Talentu jim vyneslo peníze i slávu. Jistojistě však také spekulaci o tom, zda mají radši holky, nebo vdolky. Sympatičtí svalovci totiž předvedli choreografii padlého anděla, která musela být zvlášť pro gaye pastvou pro oči. A diváci v sále mohli nevěřícně zírat na to, jak ten vyšší z hochů bezděky toho menšího drží za břicho i ve chvíli, kdy jen tak stojí a čekají na konec reklamy.

„Často se nás na to ptají a pro diváky občas musí připadat něco zvláštní. Ale opravdu máme přítelkyně a jsme jen kamarády. Jen se holt vzhledem k tomu, co spolu děláme, občas dotýkáme víc než třeba jiní chlapi,“ kření se Horníček. Jeho kolega dodává, že jejich drahé polovičky na ně žárlí.

„Ale jenom trošku. Přece jenom jsme před finále dva a půl měsíce viděli častěji jeden druhého než je,“ konstatuje. Zatímco Horníček vystudoval vysokou textilní školu a podniká, Moravec právě dostudoval přírodovědeckou fakultu a živí se jako servisní inženýr. Oba muži se poznali před třemi lety. Zdeněk dělal gymnastiku, Petr wushu. Z castingu Talentu málem pro nápor uchazečů utekli, nakonec si to rozmysleli.

„Teď ale budeme výhru slavit krátce. Zavřeme se do tělocvičny a budeme dřít ještě mnohonásobně víc než doteď,“ říkají. A za co výhru utratí? „Partnerka chtěla prstýnek s diamantem,“ tvrdí Zdeněk.

Uspějí v Las Vegas?

Sexy akrobaté Zdeněk Moravec (26) a Petr Horníček (34) alias duo Dae Men čeká po vítězství v soutěži angažmá v Las Vegas. Spekuluje se, že vítězství měli předem jasné. Proč? V Las Vegas vystupují hlavně akrobaté a gymnasté, o neznámé tanečníky a zpěváky zde není zájem.

„Je možné, že to měli trošku domluvené dopředu. Jsou to sice šikovní cvičenci ze Sokola, ale na Las Vegas nemají. Tam by se měli dostat jiní frajeři, opravdoví mistři mezi artisty. Tihle kluci nejsou špatní, ale jsou určitě lepší borci,“ řekl pro Aha! známý cirkusák Ludvík Berousek z Bášti u Prahy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.