Kuchařová si užívá na severu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kuchařová si užívá na severu

Moře na severu Polska je studené, ale třeba se ještě oteplí.
Moře na severu Polska je studené, ale třeba se ještě oteplí.

GDYNĚ – Našli jsme Miss World! Miss ČR Taťána Kuchařová (18) a její krásné kolegyně se přesunuly z Varšavy, kde se bude letos velké finále této světové soutěže konat, k Baltskému moři!


V přímořském letovisku Gdyně na severu Polska je totiž čeká čtrnáctidenní »missí« soustředění! A jak bude probíhat? Deník Aha to ví!

Do gdyňského hotelu Nadmorski, který je přímo u krásné pláže s rybími bary a stánky s teplými vaflemi se smetanou a višněmi, se sjely desítky účastnic prestižní celosvětové soutěže Miss World 2006! A hned po příjezdu šly »otestovat« písčitou pláž a moře. To bylo ale studené, a tak se krásky mohly jen lítostivě koukat na prolétávající racky a mohutné lodě na obzoru.

Kliknutím zvětšeteTáňa a ostatní dívky u moře stráví dva týdny, aby se tu připravily na finálový večer Miss World, který se odehraje 30. září zase ve Varšavě. Krásky kromě odpočinku budou nacvičovat choreografii, cvičit a nabývat na kráse. „Zatím se tu rozkoukávám, ale už se moc těším. Na pokoji tu bydlím s Miss Estonsko, bezvadně si spolu pokecáme,“ prozradila deníku Aha! Táňa před tím, než ji všudypřítomní pořadatelé nahnali do restaurace na povinný oběd. Životospráva se u krásy musí dodržovat stůj co stůj. „Ale nebojte, jejich oběd nikdy netrvá dlouho,“ omlouval se jeden z pořadatelů sarkasticky. Sníst tři rozinky a vypít lok vody totiž opravdu netrvá dlouho.


Autor: Z Gdyně telefonuje Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.