Skandál na Slavících! Slavici Bílou nenechali zpívat, ona na za to pozvala lidi na Primu! A Gott to zase vyhrál… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál na Slavících! Slavici Bílou nenechali zpívat, ona na za to pozvala lidi na Primu! A Gott to zase vyhrál…

Lucie Bílá pozvala diváky prostřednictvím Novy ke sledování finále show Česko Slovensko má Talent televizí Prima a Joj.
Lucie Bílá pozvala diváky prostřednictvím Novy ke sledování finále show Česko Slovensko má Talent televizí Prima a Joj. (David Kundrát, Marek Pátek)

Tak to je tedy gól! Lucie Bílá, která vyhrála v anketě Český slavík Mattoni jak svoji kategorii žen, tak i Absolutního slavíka, tedy cenu pro toho, kdo posbírá nejvíc hlasů, se postarala o pěkné pozdvižení. V přímém přenosu Novy pozvala diváky ke sledování Primy a Jojky!

Mezi Novou a Primou zuří tichý boj o diváky už od začátku talentových show. Celý konflikt se ještě víc přiostřil ve chvíli, kdy Prima »přetáhla« do svých pořadů i Martu Jandovou nebo Daru Rolins. Poslední kapka ovšem přišla ve chvíli, kdy Lucie Bílá v rámci děkovačky za sošku absolutního vítěze ankety Český slavík Mattoni ve vysílání Novy pozvat všechny diváky na Primu. „Zítra bude finále Talentu, všichni se dívejte,“ řekla.

„To je boj těch televizí a já jsem hrozně ráda, že jsem zpěvačka a není to můj boj,“ prohlásila pak na tiskové konferenci, kam ji doprovázel i partner Petr Makovička a syn Filip s tím, že považuje celou rivalitu mezi televizemi za směšnou. A to si organizátoři mysleli, že Lucii potrestají i umlčí tím, když jí zakážou zazpívat…

Všem zpěvákům opět, ostatně tak jako každý rok, vytřel zrak Karel Gott, když tuto kategorii s přehledem vyhrál. Velký boj se strhnul jen v kategorii Objev roku. Tu totiž ovládla finalistka Česko-Slovenské SuperStar Markéta Konvičková a zvítězila tak například nad kolegou Honzou Bendigem.

Co všechno se dělo na Slavících i afterparty čtěte už dnes a zítra v tištěném deníku Aha!, nebo od 12 hodin na Ahaonline.cz.

ČTĚTE TAKÉ

Lucie Bílá - V těle Chaplina!

Nová facka pro Daru Rolins: Nova jí nedá ani korunu!

Dara Rolins v šoku: Nečekaný vyhazov ze Slavíka!

Doják na Gottově turné - Dcera Nelly: Táto, kávu si osladím!

SuperStar Markéta Konvičková (16): Natočila jeden z nejdražších českých klipů!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.