Kouzelník Richard Nedvěd: Řeknu vám, kdo dnes večer vyhraje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kouzelník Richard Nedvěd: Řeknu vám, kdo dnes večer vyhraje!

Vyčaruje si dnes večer Richard Nedvěd vítězství v Česko Slovensko má talent?
Vyčaruje si dnes večer Richard Nedvěd vítězství v Česko Slovensko má talent? (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

Minulou neděli v soutěži Česko Slovensko má talent doslova ohromil diváky i porotu. Lucie Bílá, Jan Kraus i Jaro Slávik mu po jeho vystoupení aplaudovali ve stoje. Řeč je o vtipném kouzelníkovi Richardu Nedvědovi (27) z Prahy, který suverénně postoupil do dnešního velkého finále a stal se černým koněm soutěže!

Trest za kouzla se zbožím

Richard Nedvěd začal s kouzlením v šestnácti letech. „Začal jsem asi jako každý, přes kouzelnické kroužky. Časem si člověk uvědomí, že to bude brát buď jen jako svůj koníček, nebo se tomu bude věnovat intenzivněji. A já si vybral tu druhou cestu,“ prozradil nám Richard. Ale vysněná cesta věnovat se magii profesionálně byla ještě trnitá. Mladý kouzelník se nejprve vyučil zámečníkem, poté si dodělal nástavbu a začal pracovat. Dlouho ale nikde nevydržel.

„Po škole jsem začal pracovat jako zámečník. Dělal jsem to asi tři měsíce a pak jsem zjistil, že to není nic pro mě, že se k tomu nehodím. Pak jsem odjel na půl roku do Anglie, tam jsem také zkoušel něco dělat. Když jsem se vrátil zpátky domů, zkoušel jsem pracovat v jednom supermarketu za pokladnou a doplňoval jsem zboží. Tam jsem také kouzlil se zbožím, takže mě nakonec vyhodili,“ dodal s trpkým úsměvem Nedvěd.

Cena triku? Kolem pěti stovek

Právě po této zkušenosti se rozhodl, že toto magické hobby promění v zaměstnání. „Dokud jsem měl kouzelnictví jako koníček, moji rodiče mě v tom podporovali. Když jsem jim ale oznámil, že se tomu budu věnovat naplno, tak moc nadšeni nebyli. Mysleli, že se tím neuživím. Nakonec se ale ukázalo, že to možné je. Ale samozřejmě nevím, na jak dlouho. Teď před Vánoci je o mé vystoupení velký zájem. Co bude za rok, za dva, se ukáže,“ prohlásil Richard.

Kouzelnictví ale není zrovna laciný špás. Za kouzla se tvrdě platí. „Jedno kouzlo stojí od 50 korun do 200 tisíc. Ale jsou i dražší. U mě je to tak, že když už něco koupím, tak se obvykle vejdu do pěti set korun,“ uvedl kouzelník.

Richard Nedvěd při svém posledním vystoupení doslova očaroval porotu. Ta jeho představení aplaudovala vestoje.

Porota vystoupení nechápala

Aby zkusil štěstí v soutěži Česko Slovensko má talent, mu poradil jeho kamarád. „Pořád do mě hučel, ať tam jdu. Já jsem ze začátku nechtěl. Nakonec jsem to teda zkusil. Že dojdu tak daleko, mě opravdu překvapilo. Vždyť ze začátku v prvním castingu jsem měl pocit, že jsem byl porotou nepochopený. A toho jsem se právě obával a trochu s tím i počítal. Když mi pak zavolali, že postupuji, byl jsem mile překvapený a šťastný,“ prozradil Nedvěd, který ani po minulém úspěchu nevěří, že by celou soutěž vyhrál.

„Podle mě vyhrají akrobati, to je podle mě to, co tahle soutěž hledá. Favoriti jsou Dae man,“ poznamenal kouzelník. „A co bych udělal s výhrou, kdybych náhodou vyhrál já? Zaplatil bych si cestu zpátky z Las Vegas, protože nevím, jestli je vůbec hrazená,“ rozesmál se Richard.

Sbalí svou milovanou Veroniku?

Přestože díky televizní slávě ho teď na ulici poznávají lidé a na facebook mu píše spousta fanynek, mladý kouzelník jejich nabídky nepřijímá. Je totiž zamilovaný do tajemné slečny Veroniky, která jeho city zatím neopětuje. „Nejsem zadaný, jsem zamilovaný. Doufám, že to vyjde a Veronika si uvědomí, že to může klapat. Fanynky sice píšou, ale já myslím jen na ni,“ svěřil se nám kouzelník.

„Poznali jsme se nedávno. Sice bydlíme docela daleko od sebe, ale já vím, že ona je ta pravá,“ uzavřel Richard Nedvěd.

Richard je bláznivě zamilovaný do slečny Veroniky. Dokonce se s ní už ukazuje na veřejnosti. Že by Veronika jeho kouzlům konečně podlehla?

Finalisté soutěže Česko Slovensko má talent: Výsledky, které tipují sázkaři

Kliknutím zvětšete

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.