Laďa Kerndl: Svůj »přesčas« miluju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Laďa Kerndl: Svůj »přesčas« miluju!

Laďa Kerndl si »nastavený« čas užívá, album mu křtila dcera Tereza a pohublý režisér Juraj Jakubisko.
Laďa Kerndl si »nastavený« čas užívá, album mu křtila dcera Tereza a pohublý režisér Juraj Jakubisko. (Aha! – Martin Přibyl)

Jazzman Laďa Kerndl (65) vyslal do světa své již patnácté album! „Je to soubor mých nejoblíbenějších filmových písní a jsem moc rád, že i tentokrát na albu hostuje moje dcera Terezka,“ zářil Kerndl, který si za kmotra vybral slovenského režiséra Juraje Jakubiska (72).

„Ta patnáctka je pro nás osudová, já natočil patnáct celovečerních filmů,“ dodal autor velkofilmu Báthory Jakubisko, který Kerndlovi namaloval obraz »Půlnoční blues«. „Když teď tak rekapituluju, tak jsem tu vlastně přesčas tím, jak jsem vyhrál nad rakovinou. A jsem rád, že mi bylo shůry dovoleno být tu nadále se svou rodinou a vydat toto jubilejní album,“ řekl deníku Aha! dojatý Kerndl, kterého na křest doprovodila manželka Milada (53) i dcera Tereza (24).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.