Leoš Mareš: Lákali mě do poroty Talentu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Lákali mě do poroty Talentu!

Samotných pětadvacet kilogramů masa vyšlo na 2700 korun. Výroba šatů na 30 tisíc korun!
Samotných pětadvacet kilogramů masa vyšlo na 2700 korun. Výroba šatů na 30 tisíc korun! (Aha! – David Kundrát)

O »tanečcích« Leoše Mareše (34) s televizemi Nova a Prima se toho v květnu tohoto roku napsalo spousta. Nyní ale promluvil i moderátor, o kterého se televize přetahovaly. „Na jaře jsem dostal nabídku porotcovat v podobné soutěži...“

„Když se ale naskytla možnost, že bych mohl moderovat Talentmanii, nebylo co řešit. Dělat porotce by mě však bavilo. Oni si přijdou krátce po natáčení, odpočívají u toho, zatímco moderátor se připravuje několik dnů a má velký stres,“ přiznává Mareš nepřímo, že ho televize Prima oslovila s nabídkou porotcovského křesla v soutěži Česko Slovensko má talent.

Mareš si ale nakonec vybral »těžší« cestu, která mu přináší více potěšení. A že se na Nově rozhodně nenudí, dokázal i v nedělním přenosu Talentmanie, kdy část večera moderoval v šatech ušitých z pětadvaceti kilogramů syrového masa v přítomnosti živého medvěda!

„Vím, že by to zvýšilo sledovanost, kdyby mě sežrala, ale nejsem cvok. Blíž k té medvědici nejdu,“ smál se Leoš, který svým kostýmem sledovanost »zvýšil«, aniž by si ho medvědice všimla.

Marešova masová roláda zabrala: Nova na dostřel od »Bohdalky«!

Promenáda Leoše Mareše (34) v šatech z hovězího masa v »novácké« Talentmanii slavila mimořádný úspěch! Předem ohlášený kousek přibil k obrazovkám jen o 26 tisíc lidí méně, než měl dosavadní vítěz nedělních televizních soubojů, seriál detektivek České televize s Jiřinou Bohdalovou (79) s názvem Ach, ty vraždy!

  • Sledovanost ČT ............Ach, ty vraždy ........1,239 milionu diváků
  • Sledovanost Nova .........Talentmania ...........1,213 milionu diváků
  • Sledovanost Prima ............Talent .....................790 tisíc diváků

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.