Pavel Dumbrovský na Nově - Proč byl tak nervózní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Dumbrovský na Nově - Proč byl tak nervózní?

Pavel Dumbrovský
Pavel Dumbrovský

PRAHA – Tak to je šok! Moderátorovi Pavlu Dumbrovskému (48), který od neděle nově moderuje spolu s Pavlou Charvátovou (32) na Nově Televizní noviny, snížila nejsledovanější česká televize výrazně plat! A důvod? Jeho nová pozice.

Snížili mu plat!

„Jako reportér měl Pavel jeden z nejvyšších platů ve zpravodajství. Okolo padesáti tisíc korun měsíčně. Jenže jako moderátor bere teď výrazně méně,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize Nova.

Pryč jsou totiž na Nově časy, kdy moderátorské hvězdy jako Zuna, Čejková nebo Obzinová braly měsíčně okolo osmdesáti tisíc. „Plat moderátorů je nyní okolo třiceti tisíc. Vedení televize totiž počítá s tím, že si jako populární tváře vydělají spoustu peněz vedle – moderováním různých společenských akcí,“ dodává zaměstnanec Novy.

Ostatně právě nižší plat byl i jedním z důvodů, proč se Dumbrovský dlouho rozmýšlel, zda uvolněnou moderátorskou pozici po Pavlu Zunovi přijme. Ale jak se ukázalo, rozhodl se nakonec dobře. I když byl v neděli večer, kdy moderoval Televizní noviny poprvé, hodně nervózní a přeříkával se, mediální odborníci mu předpovídají velkou budoucnost. „Myslím si, že bude ještě lepší moderátor než Pavel Zuna,“ tvrdí nejeden z nich. Díky tomu, že »novácké« Televizní noviny jsou dlouhodobě nejsledovanějším pořadem na českých obrazovkách a denně se na ně pravidelně dívá hodně přes dva miliony lidí, stane se Dumbrovský zřejmě brzy velmi populární hvězdou. A pak přijdou i peníze z »kšeftů«.

Dumbrovský už v roce 1991, když moderoval Televizní noviny v tehdejší Československé televizi, získal cenu popularity TýTý. A jeho nedělní moderátorskou premiéru v Televizních novinách si nenechaly ujít více než dva miliony sedm set tisíc diváků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.