Šéfka miss Maláčová: České osmnáctky se vůbec neumějí upravit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šéfka miss Maláčová: České osmnáctky se vůbec neumějí upravit!

Při loňském castingu Maláčová svým účesem dívkám příliš dobrý vzorem nebyla...
Při loňském castingu Maláčová svým účesem dívkám příliš dobrý vzorem nebyla...

Nechápavě kroutí hlavou nad mladými dívkami, obzvlášť nad těmi, které se hlásí do soutěží krásy. „A z tohohle máme zvolit tu nejhezčí?“ Honí se možná v té chvíli hlavou Michaely Maláčové (39). Při právě probíhajícím výběru soutěžících do její České Miss totiž byla při pohledu na některé z nich přinejmenším rozpačitá. „Bývají neupravené, potrhané, buď moc nabarvené nebo abnormálně odbarvené…“ řekla.

„Je to v rozporu s velkou osvětou, kterou dělají kadeřnictví, salony krásy a různé módní časopisy,“ pozastavuje se nad tím Maláčová na brněnském castingu semifinalistek do své soutěže.

„Sleduji tento trend v posledních několika letech, že ty dívky na to, že jim je osmnáct devatenáct let, tak mají vlasy, zdá se mi, neupravené, potrhané, buď moc nabarvené nebo abnormálně odbarvené,“ uvedla Maláčová. Podle ní je to o to překvapivější, že mnohé ze soutěžících pracují jako kadeřnice. „Nevím, kde se to bere. Protože mně připadá, že ten trend přirozenosti se tady moc neprojevuje,“ dodala.

Maláčová by čekala, že všechny rady a tipy módních časopisů, profesionálů nebo různých studií krásy zaberou a dívky se jimi budou inspirovat. Zatím to tak prý ale není.

Maláčová proto prý při výběru soutěžících v základních kolech na úpravu vlasů nebo oděvu nehledí. Spolu s módními experty se snaží vytipovat ty dívky, které dokážou profesionálové vhodně »přetvořit« na úspěšnou soutěžící.

Čtěte také:

Exkluzivně! Česká Miss natáčela upoutávku: Roli dostala i Maláčová!

Michaela Maláčová: Tajně se provdala!

Maláčová s miliardářem Bakalou - Letadlem sem, letadlem tam!

Maláčová má kluka Arama (54 cm, 4,5 kg) - Byl to rychlý porod!

Šéfka České Miss Maláčová a miliardář Bakala: Prchají do Švýcarska!

Sídlo Bakaly a Maláčové: Palác za 200 milionů finišuje

Foto

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.