Poslední semifinále ČSMT: Patrik Žiga porazil kamaráda Fandu Šimčíka! Postoupil i Richard Nedvěd a ukázal Veroniku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední semifinále ČSMT: Patrik Žiga porazil kamaráda Fandu Šimčíka! Postoupil i Richard Nedvěd a ukázal Veroniku!

Richard Nedvěd ukázal záhadnou slečnu Veroniku. Ta se červenala až za ušima.
Richard Nedvěd ukázal záhadnou slečnu Veroniku. Ta se červenala až za ušima. (TV Prima)

Show Česko Slovensko má Talent má za sebou poslední semifinále. Poslední dvě finálová místa patří od včerejška i Richardu Nedvědovi, který konečně ukázal Veroniku, do níž je zamilovaný. Z dramatického rozstřelu s Fandou Šimčíkem pak vyšel vítězně saxofonista Patrik Žiga.

Poslední semifinálové kolo talentové show bylo doslova nabité všemožnými talenty. Přímo postoupil kouzelník a jak sám říká i praktikant trapné magie Richard Nedvěd, který se proslavil v Talentu i tím, že je nešťastně zamilovaný do slečny Veroniky, jenž ho neustále odmítá.

To se ale zejmě změnilo, nejenže Veroniku ukázal i v přímém přenosu show, ale dokonce bylo vidět, že upovídaný kouzelník – srandista není slečně lhostejný. Když v medailonku říkala, že se vídá s Richardem stále častěji a není už zadaná, byla rudá až za ušima. Jak je vidět, kouzelník to umí nejen s publikem a humorem, ale i s ženským srdcem.

Jako druhý postoupil za velmi dramatických okolností mladý saxofonista Patrik Žiga. Do rozstřelu se dostal s Františkem Šimčíkem, dvanáctiletým tanečníkem z dětského domova, jehož nejprve Jaro Slávik ze soutěže vyhodil, pak ho zase vzal zpět a i tentokrát to byl on, kdo rozhodl o jeho porážce. „Viděl jsem tě na křtu Lucie Bílé a musím říct, že vidím, že už se v showbyznysu umíš pohybovat, talent má ale Patrik,“ ukončil Slávik definitivně Fandovy naděje na postup do finále a zároveň vehnal do očí Patrika Žigy slzy štěstí.

Patrik Žiga nakonec zvítězil v rozstřelu...

...nad Františkem Šimčíkem z dětského domova.

ČTĚTE TAKÉ

František Šimčík z Talentu prosí: Nevracejte mě kvůli děcáku!

VIDEO ČSMT: Bude hostit protagonistu nejdražšího klipu v historii Arashe s Rebbecou! A do boje jde i František!

ČS má talent! Marta Jandová: Ukázala bradavku!

Marešovy nové šaty podle vzoru Lady Gaga jsou na světě! Obleče si je na nahé tělo!

František Šimčík z ČS má talent: Ani sláva mu nevrátila rodiče. Nezajímají se...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.