Británie šílí nadšením: Princ William zachránil umírajícího! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Británie šílí nadšením: Princ William zachránil umírajícího!

Fotografie
Fotografie (internal)

Princ William (28) se sice s přítelkyní Kate Middleton (28) zasnoubil teprve před šesti dny, ale to bohatě stačilo, aby se stal hlavní mediální hvězdou celé Británie. Co všechno se o něm píše?

Hrdina

Jako pilot záchranného vrtulníku letěl ve čtvrtek do hor v severním Walesu a dopravil do nemocnice muže (45), kterého ve výšce 900 metrů postihl infarkt.

Zklamání

Královna Alžběta II. (84) organizuje všechny svatby v rodině, ale u vnuka Williama narazila. Princ babičku odstavil. Už má vlastní tým, který prý veselku hravě zvládne.

Další termín

Jako nejnovější možné datum svatby je uváděn 28. duben. Mluvilo se i o červenci, ale William by se rád oženil co nejdříve.

Čeští sousedé

Vlastní domácnost by si novomanželé měli zařídit v londýnském Kensingtonském paláci, který stojí jen kousek od českého velvyslanectví. Palác patřil Williamově matce princezně Dianě (†36), která v roce 1997 zahynula při autonehodě.

Tichá svědkyně

Chudá pokojská z Keni věděla jako jediná skoro měsíc dopředu, že se William a Kate zasnoubili. Margret Lekartgiová (22) vydělává jen 2200 korun měsíčně, ale přesto ji nenapadlo prodat cennou informaci médiím. „To by nebylo správné,“ říká Margret.

»Hubatý« biskup

„Manželství Williama a Kate vydrží jen sedm let. Královská rodina totiž vyniká v počtu rozpadlých vztahů,“ rýpl si do vládnoucí dynastie anglikánský biskup Peter Broadbent.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.