Herec Brad Pitt: Bude ze mě »rejža« - Natočím film o zavalených hornících... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Brad Pitt: Bude ze mě »rejža« - Natočím film o zavalených hornících...

„Víš co, zlato? Pojedu točit do Chile.“ Brad Pitt s Angelinou Jolie během jejího natáčení v Maďarsku.
„Víš co, zlato? Pojedu točit do Chile.“ Brad Pitt s Angelinou Jolie během jejího natáčení v Maďarsku. (ČTK)

Od jejich záchrany bylo jasné, že se příběh chilských horníků dostane na plátna kin. Osud 33 mužů, kteří byli 69 dní zavaleni v dole, je pro fi lm jako dělaný. Ale že se jeho zpracování ujme Brad Pitt (46), to až do včerejška nenapadlo nikoho. Bude to jeho první režisérský počin.

..

Hercova produkční společnost v pondělí oznámila, že horníkům nabídla miliony za práva k jejich příběhu. Přesnou částku producenti tají, zájemců o exkluzivní práva je totiž mnohem víc. Pitt se tak trochu zhlédl ve své partnerce Angelině Jolie (35), která v Maďarsku a v Bosně začala poprvé točit film jako režisérka. Herec proto také zatoužil po neobvyklém vlastním projektu.

Společnost oznámila, že je připravena nabídnout role i některým z horníků. Ti zůstali v srpnu zavaleni v dole nedaleko chilského města Copiapó a zachráněni byli až 13. října po 69 dnech pod zemí. Podle dostupných informací bude mít Pittův film podporu chilské vlády. Úspěšná záchrana horníků byla totiž pro tuto zemi neuvěřitelnou reklamou a nejvyšší místa věří, že Pittova účast Chile ještě více proslaví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.