Hříšník Homola: Byl to sex na jednu noc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hříšník Homola: Byl to sex na jednu noc

Fotografie
Fotografie (internal)

Den poté, co nevěrný partner Dary Rolins (37) a otec její dcery Laury (2) Matěj Homola (37) poprvé velmi svérázně komentoval svoji nevěru s Janou Matulajovu z rádia Impuls, čímž si od Dary vysloužil opovržení, přichází s vysvětlením svých činů!

Zatímco včera jen podotkl, že neví, proč se z věci dělá aféra, když s Darou nežil už půl roku, a tímto vyjádřením ji srazil na kolena, teď si sype popel na hlavu!

„Můžu pojmenovat svoje důvody jako nejpokleslejší mužské pudy, nic víc, nic míň. Úlet na jeden večer, zkrat, který nejde omluvit,“ kál se.

„Cítím se jako král nevěrníků, což není dobrý pocit. Myslím, že o mě ale teď tolik nejde. Zradil jsem vztah, takže poškozená je Dara. To mě mrzí nejvíc, upřímně,“ prozradil Homola serveru idnes.cz. Také ví, že pošramocenou pověst si asi jen tak nenapraví. „S Darou nekomunikujeme, je to pochopitelné. Laura zůstane nadále v Šárce s Darou,“ řekl ještě předtím, než vyšlo najevo, že Dara odlétá do USA.

Technicky se pro něj mnoho nemění, se zpěvačkou spolu totiž opravdu nežili. Podle tvrzení Dary se odstěhoval na vlastní chalupu. Přitom všechno mohlo být brzy jinak. „Mnohokrát jsme náš vztah rozpustili, ale vždy jsme to nějak překonali a dali dohromady. V poslední době jsme zrovna měli k sobě blíž, viděli se častěji a začali opět přemýšlet o společném životě, až jsem to tímto činem definitivně ukončil...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.