Maminka Simona Krainová - Už ji pustili z porodnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maminka Simona Krainová - Už ji pustili z porodnice

Pro modelku dorazil manžel Karel Vágner, který měl samozřejmě připravenou autosedačku.
Pro modelku dorazil manžel Karel Vágner, který měl samozřejmě připravenou autosedačku. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl)

Modelka Simona Krainová (37) se dočkala. Včera odpoledne ji konečně s malým Maxem propustili z porodnice U Apolináře, kde si je vyzvedl její manžel Karel Vágner ml. (36).

Spokojená maminka neměla problémy s pózováním. Malého Maxe, který se narodil minulý čtvrtek císařským řezem, však měla zabaleného v sedačce, aby venku nenastydl. Od blízkých kamarádů se nám ale podařilo zjistit, že malý Max má převahu máminých genů, takže zrzavé vlásky po tatínkovi mu osud díkybohu do vínku nenadělil. „Je po mamince, není zrzek,“ řekl nám blízký přítel rodiny.

Táta Karel si ještě den před propuštěním své ženy užíval. Ve středu měl poslední volný večer, než se bude muset starat o malého, a tak se alespoň na skok ukázal v nově otevřeném pražském baru B13, kde se ale vyhýbal fotografům. Ani o malém synkovi se slovem nezmínil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.