Miranda Kerr: Svlékla se, aby ukázala malého piráta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miranda Kerr: Svlékla se, aby ukázala malého piráta!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželka Orlanda Blooma Miranda Kerr (27) už co nevidět porodí. Jak se tedy sluší a patří ve světě celebrit, se také ona nechala zvěčnit po vzoru Demi Moore úplně nahá na obálku časopisu W mag i s obrovským bříškem.

Miranda sice stále ještě neví jistě, zda se jí narodí holčička nebo chlapeček, má ale tušení, že hvězdě filmu Piráti z Karibiku porodí syna. Ať už to ale dopadne jakkoliv, nemohla si nechat ujít příležitost se svléknout a své tělo topmodelky i malého piráta či pirátku v bříšku nechat vyfotit na obálku prestižního módního časopisu.

Zpět do práce ale nepospíchá. „Moje kariéra byla úžasná, ale rodina je pro mě odjakživa vším, chtěla bych se věnovat dítěti co nejvíc,“ říká známá těhulka a spíš než zdobit titulky časopisů a módních kampaní, si v budoucnu plánuje zřídit ekologický dům s malou biofarmou.

Modelka si řekla své ano s hollywoodským hercem na utajeném obřadu letos v létě. To už byla několik měsíců těhotná. „Vždycky jsem věděla, že Orlando bude naprosto skvělým otcem,“ nechala se slyšet krátce poté, co vedle svatby praskla i informace o těhotenství.

ČTĚTE TAKÉ:

Pirát se oženil: Herec Orlando Bloom si vzal modelku Mirandu Kerr!

Miranda Kerr: Opět vystrčila svoje jedničky!

Modelka Miranda Kerr - Je těhotná! Proto ta rychlá svatba...

VIDEO Topmodelka Miranda Kerr: Sebevědomí má v kalhotkách!

Orlando Bloom a Miranda Kerr: Ano, budeme se brát!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.