Žatecká dočesná - Rottrová řádila s Basikovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žatecká dočesná - Rottrová řádila s Basikovou!

Marie Rottrová zazpívala své největší hity.
Marie Rottrová zazpívala své největší hity. (Aha!: Leni KABELÁČOVÁ)

ŽATEC – Největší slavnosti chmele v Evropské unii – Žatecká dočesná – májí za sebou už 49. ročník. A proběhly ve velkém stylu. Na pódiu totiž během víkendu řádily takové hvězdy jako Bára Basiková, Marie Rottrová či Vlasta Horváth. Vůbec poprvé se na stejné scéně navíc sešly skupiny J.A.R., Monkey Business a Dan Bárta a jeho Illustratosphere!

Jejich vystoupení, které korunovalo noční společné jamsession, rozbouřilo davy. Na žateckém náměstí Svobody by nepropadl špendlík, tisíce lidí byly namačkány hlava na hlavě. Žateckým publikem byla nadšená i zpěvačka Marie Rottrová, která se na Dočesné objevila vůbec poprvé. „Byl to úžasný pocit, zpívat před tak skvělým publikem,“ pochvalovala si. „Publikum bylo úžasné, to se nedá popsat slovy. Já jsem si ten dav musel vyfotit, protože na to budu hodně dlouho vzpomínat,“ prozradila druhá česká Superstar Vlasta Horváth.

Hvězdy však přilákalo také pivo, protože na Dočesné se prezentovalo hned třiadvacet různých značek včetně nezvyklých pivních speciálů. „To je správná dočesná,“ pochvalovala si Bára Basiková, když svlažovala hrdlo z půllitru a pak to pořádně rozjela se skupinou Precedens. Country scéně zase kraloval zpívající právník Ivo Jahelka, na hlavním pódiu si zazpíval František Nedvěd a jeho skupina Druhé podání a celým sobotním dnem provázel populární moderátor Leoš Mareš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.