Cameron Diaz je volná! Rodriguez ji odkopl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cameron Diaz je volná! Rodriguez ji odkopl!

Hollywoodskou kočku Cameron Diaz ve světě fi lmu stíhá úspěch za úspěchem. V soukromí už je na tom hůř. Je zase sólo...
Hollywoodskou kočku Cameron Diaz ve světě fi lmu stíhá úspěch za úspěchem. V soukromí už je na tom hůř. Je zase sólo... (Profimedia.cz, ČTK/AP, ara)

Jedna z nejoblíbenějších hollywoodských hereček Cameron Diaz (37) je opět volná! Po sedmi měsících skončil její vztah s baseballistou Alexem Rodriguezem (34). A důvod? Přestala ho bavit! Tak ji odkopl jako okoukanou hračku.

Slavná blondýnka se se sportovcem sblížila na párty po odehrání finálového zápasu minulé sezony začátkem tohoto roku. Vztah se dlouho snažili tajit, ale jak už to v Hollywoodu chodí, brzy vše prasklo. První spekulace o rozchodu hvězdného páru se vynořily už v říjnu – Alex měl nejdůležitější zápas celé sezony a jeho přítelkyně ho ani nepřijela podpořit. Nyní je s jejich láskou definitivní konec!

Posledním filmovým počinem Cameron Diaz je akční komedie Zatím spolu, zatím živi (2010), kde zazářila po boku neméně slavného Toma Cruise (48). Navíc letos tradičně propůjčila svůj hlas princezně Fioně ve čtvrtém dílu Shreka. Ani zlomené srdce jí ale nezabrání v dalším natáčení a příští rok se na ni můžeme těšit nejméně ve dvou filmech.

Alex Rodriguez (34), americký baseballista.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.