Lenka Hornová - Tvůrčí šéfka má ze seriálu soukromý byznys! Obsadila i tátu! Rodinná pouta v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenka Hornová - Tvůrčí šéfka má ze seriálu soukromý byznys! Obsadila i tátu! Rodinná pouta v Ordinaci!

První foto z natáčení - Michaela Kuklová do seriálu vstoupí jako jedna z nových lékařek. Na snímku s Janem Kanyzou, který hraje ředitele nemocnice v Kamenici.
První foto z natáčení - Michaela Kuklová do seriálu vstoupí jako jedna z nových lékařek. Na snímku s Janem Kanyzou, který hraje ředitele nemocnice v Kamenici. (TV Nova)

Šéfka »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 Lenka Hornová (43) dělá z nejpopulárnějšího českého seriálu »rodinná pouta«! Příchodem do tvůrčího týmu Ordinace obsadila spoustu nových postav. Pojala to ale kulišácky a zabila dvě mouchy jednou ranou. Při obsazování rolí vybírala především v řadách svých známých a rodinných příslušníků. Roli přidělila dokonce i svému otci Milanu Slepičkovi!

„Mého otce hraje pan Slepička a je to tatínek Lenky Hornové. Ona mi ho do Ordinace půjčila,“ prozradila Bára Štěpánová (50), která ztvárňuje sestřičku Babetu Trefnou. I tu do Ordinace přivedla právě Hornová. Stejně tak své letité kamarádky Michaelu Kuklovou (42), která začala natáčet nedávno a na obrazovkách se ještě neobjevila, či Kateřinu Kornovou (43). A předtím posílila herecký tým Janem Čenským (49) a Janem Kanyzou (62).

„Ačkoliv by se mohlo zdát, že šlo pouze o tzv. rodinný byznys, všechny volby Lenky Hornové byly trefou do černého. Kornová, Čenský, Kanyza i Štěpánová se Slepičkou se těší obrovské popularitě a fanoušci »Růžovky« si je doslova zamilovali. Dopisy a diskuse jsou plné chvály,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí seriálu. Nejen díky nim si tedy tato série z lékařského prostředí drží post jednoho z nejoblíbenějších seriálů současnosti.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.