Etzler se »zapomněl« s Pavlovčinovou - Mirku, rande v roli nebylo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Etzler se »zapomněl« s Pavlovčinovou - Mirku, rande v roli nebylo...

S Miroslavem Etzlerem Pavlovčinová hraje v seriálu Cesty domů.
S Miroslavem Etzlerem Pavlovčinová hraje v seriálu Cesty domů. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

Režisér Jiří Adamec (63) si může mnout ruce. Herci ze seriálu Cesty domů, který pro Primu natáčí, totiž pilně »zkoušejí« i mimo rámec natáčecích dnů. Třeba Miroslav Etzler (45) se u sklenky něčeho ostřejšího ochotně »zapomněl« se svojí kolegyní, slovenskou herečkou Radkou Pavlovčinovou (21), se kterou ho v seriálu čeká vášnivý románek.

O Etzlerovi je známo, že rád riskuje a adrenalinové sporty mu nejsou cizí. Možná i proto zvolil koncem minulého týdne pro romantické večerní dostaveníčko s kolegyní oblíbený podnik Turbanti, který se nachází jen pár set metrů od jeho domu, kde bydlí s manželkou Vilmou Cibulkovou (47).

„Seděli spolu v zapadlém koutku stranou od ostatních a chovali se k sobě poměrně důvěrně, rozhodně ne jako obyčejní kolegové,“ nechal se slyšet svědek jejich tajné schůzky v Dolních Počernicích.

„Šlo o pracovní schůzku. Pan Etzler mi nabídl spolupráci na divadelním projektu,“ řekla deníku Aha! herečka, která popřela, že by šlo o něco víc. „V seriálu nás ale čeká celá řada vášnivých scén, což je komické, hlavně kvůli mému věku,“ narážela Pavlovčinová zřejmě na skutečnost, že by Etzler mohl být z fleku jejím otcem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.