Zpěvačka Lily Allen: Dítě ji asi zabila infekce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Lily Allen: Dítě ji asi zabila infekce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Interpretka hitu It’s not fair Lily Allen (25) si znovu prochází peklem. Poté, co v roce 2008 potratila doufala, že tentokrát to vyjde a stane se šťastnou maminkou. Tragédie se ale opakovala v šestém měsíci přišla o chlapečka. Zřejmě kvůli infekci.

Interpretka hitu It’s not fair Lily Allen (25) si znovu prochází peklem. Poté, co v roce 2008 potratila, doufala, že tentokrát to vyjde a stane se šťastnou maminkou. Tragédie se ale opakovala - v šestém měsíci přišla o chlapečka. Zřejmě kvůli infekci.

Na roli budoucí matky se připravovala Lily Allen velmi svědomitě a dokud se ještě objevovala na veřejnosti, s bříškem se chlubila jak to šlo. Pak ale odřekla několik koncertů a dalších akcí, což už nevěstilo nic dobrého. Minulý týden pak přišla smutná zpráva, že zpěvačka už podruhé potratila. Tentokrát prý mohla za tragédii virová infekce, kvůli níž už nemohli malého chlapečka zachránit.

Přestože je Allen v péči předních psychologů a psychiatrů, je úplně na dně, stejně jako její přítel Sam Cooper. Když potratila poprvé, stálo ji to nejen hodně bolesti, ale i tehdejší vztah s Edem Simonsem ze skupiny Chemical Brothers. Rozpadne se jí kvůli krutému osudu, jenž jí nechce dopřát mít dítě, vztah i se Samem?

VIDEO Lilly Allen a její hit It’s not fair

ČTĚTE TAKÉ:

Lily Allen s bříškem: Je to kluk!

Ups! Aneb když milenka George Clooneyho, Pamela Anderson nebo Kate Moss ukáží, co mají v podprsence…

Zpěvačka Lily Allen: Je těhotná!

Zpěvačka Lily Allen: Zkolabovala na koncertě!

Děsivé tajemství Gavriely: Potratila v letadle!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.