Eva Čížkovská z Ordinace se distancuje od bratra: On není moje rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Čížkovská z Ordinace se distancuje od bratra: On není moje rodina!

Eva Čížkovská se zlobí. Bratr pro ni už neexistuje.
Eva Čížkovská se zlobí. Bratr pro ni už neexistuje. (pro Aha! – J. Kovaříková, ara)

Herečku Evu Čížkovskou (45), kterou diváci znají jako pacientku Sisi z »novácké« Ordinace v růžové zahradě, informace o uvěznění jejího bratra Václava Čížkovského (43), který si v káznici ve Stráži pod Ralskem odpykává tříletý trest za finanční podvody, šokovala.

Zpráva, kterou přinesl v pátek deník Aha!, Čížkovskou překvapila. A proto zavolala do redakce, aby znovu zdůraznila, že s bratrem, který hrál »paragána« Štefana ve filmu Copak je to za vojáka?, ji pojí jen stejné příjmení.

„Moje jméno nesmí být spojováno s mým bratrem. S jeho chováním a životem nemám nic společného. Nestýkáme se. Když se o mně v souvislosti s ním píše, poškozuje mě to,“ vysvětlila nám svůj názor. Již dříve uvedla, že ho viděla naposledy před třemi lety. Sama doufá, že se k ní další podobné zprávy o bratrovi už nedostanou a dokonce se chce bránit soudně, pokud by se v souvislosti s ní o bratrovi dál psalo.

Václav Čížkovský je nyní ve vězení.

Ve filmu Copak je to za vojáka? hrál po boku Jiřího Langmajera.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.