Absolonová slavila narozeniny - Dorazil i truchlící Štěpánek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová slavila narozeniny - Dorazil i truchlící Štěpánek!

Monika Absolonová si oslavu náramně užila.
Monika Absolonová si oslavu náramně užila. (Aha! – Martin Hykl)

34. narozeniny zpěvačky Moniky Absolonové přilákaly i hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Štěpánka (62)! Ten prochází po sebevraždě bratra Martina (†63) nelehkým obdobím spojeným s pokusem o sebevraždu jeho manželky Vlasty Janečkové (75). Ta je hospitalizována na psychiatrické klinice v pražských Bohnicích.

„Petr je můj kolega z muzikálu Noc na Karlštejně, je to báječný člověk. Jsem moc ráda, že si udělal čas a dorazil,“ řekla deníku Aha! Absolonová, kterou přišla podpořit celá řada kolegů a známých.

„Šlo vlastně o oslavu narozenin spojenou s dotočnou nové desky, která je složená právě z mých slavných muzikálových písniček, ale i hitů ze světové scény,“ nechala se slyšet šťastná zpěvačka, kterou na oslavu doprovodil i její přítel Vratislav Janda (44). Nechyběla ani zpěvaččina maminka Blanka, která společně s Veronikou Žilkovou zjistila, že jim dcery Monika a Agáta pěkně přerostly přes hlavu. Podle očekávání na oslavě chyběl Moničin otec Čeněk Absolon, jehož manželství prochází divokým rozvodem a s manželkou i dcerou má vztah na ostří noře. „Musím ale říct, že se oslava vydařila do puntíku a slavilo se až do ranních hodin,“ pochvalovala si Absolonová, kterou druhý den čekal trénink na sobotní zahájení StarDance.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.