Bořivoj Navrátil: Natočím komedii a zemřu! S rakovinou se bojovat nedá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bořivoj Navrátil: Natočím komedii a zemřu! S rakovinou se bojovat nedá

Bořivoj Navrátil ve své poslední filmové roli.
Bořivoj Navrátil ve své poslední filmové roli. (Tree of Life)

Herec Bořivoj Navrátil, který trpí rakovinou tlustého střeva se rozhodl natočit poslední film před svou smrtí. „Už si nemůžu s nikým plácnout, nevím dne ani hodiny,“ říká.

Lázně Bělohrad se staly svědkem konce velkolepé herecké kariéry herce Bořivoje Navrátila. „Přijal jsem nabídku na komediální film Školní výlet. Je to určitě poslední film, ve kterém se objevím. Už si nemůžu zodpovědně s nikým plácnout, nevím dne ani hodiny. To bych kolegům eventuelně kazil práci. To víte, že mě mrzí, že o tu profesi přijdu. Celý život jsem pro ni žil,“ říká Bořivoj Navrátil, který bojuje s rakovinou tlustého střeva.

Populární herec, který ztvárnil nezapomenutelnou postavu Vojtěcha Bařinky v nováckém seriálu Ulice má za sebou 15 cyklů Ve čtvrtek ho čeká další. „Jsou dny, kdy chci skákat přes kaluže a pak i dny, kdy chci skákat z okna. Rakovina se porazit nedá a kdo říká, že ano, rouhá se. Mám to hodně za zlé Martině Navrátilové, která vítězně prohlašuje, jak ji porazila, to je pýcha. Já jsem s koncem smířený,“ říká rozhořčeně o své jmenovkyni Navrátil.

Bořivoj Navrátil hraje ve filmu Školní výlet ředitele Lázní Bělohrad, jeho manželkou a cvičitelkou ve spa resortu Tree of Life je Jana Švandová. Komediální příběh vypráví o skupině důchodců, která šedesát let po maturitě na gymnáziu zorganizuje třídní sraz a vydají se společně do Lázní Bělohrad. Ve filmu se mezi bývalými studenty objeví Lubomír Lipský, Petr Kostka, Eduard Hrubeš, Libuše Švormová, Mirjam Kantorková a další známé tváře.


Jana Švandová hraje v komedii civičitelku.

ČTĚTE TAKÉ:

Herec Bořivoj Navrátil: Zvrat v boji s rakovinou!

Bořivoj Navrátil (77) o boji s rakovinou - Na nové boty už to nevypadá...

Bořivoj Navrátil o boji s rakovinou: Tělo už nechce abych žil!

Herečka Hana Maciuchová: Zhroutily se jí plány!

Rakovina Bořivoje Navrátila - Sedmá dávka jedů!

Těžce nemocný Bořivoj Navrátil: Nechci být na obtíž

Herec Bořivoj Navrátil (78) bojuje se zhoubným nádorem a strachuje se: Rakovina mi ničí hlas!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.