Zpěvačka Céline Dion září štěstím: Porodila dva kluky! Z umělého oplodnění a o měsíc dřív... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvačka Céline Dion září štěstím: Porodila dva kluky! Z umělého oplodnění a o měsíc dřív...

Célinino těhotenství bylo komplikované. Nakonec vše dobře dopadlo.
Célinino těhotenství bylo komplikované. Nakonec vše dobře dopadlo. (Profimedia.cz, ČTK/AP, Isifa.com)

Kanadská zpěvačka Céline Dion (42) porodila v sobotu dva zdravé kluky! Dvojčátka přišla na svět císařským řezem v porodnici West Palm Beach na Floridě kolem půl jedné odpoledne tamního času a váží 2,4 a 2,5 kg. Jejich jména zatím nebyla zveřejněna.

Na své brášky se už těší i Célinin starší syn René (9), který byl stejně jako oni počat uměle. „Céline, její manžel René Angélil (68) a syn René jsou nadšeni,“ vzkázal tiskový mluvčí zpěvačky.

Ačkoliv jsou miminka zdravá, budou muset strávit několik dní v inkubátoru, protože se narodila předčasně. Céline měla rodit o měsíc později, už minulý týden se u ní ale vyskytly porodní bolesti a lékaři dostali strach. Zpěvačka byla ihned převezena do nemocnice a doktoři se snažili porod co nejvíce oddálit.

Podle některých informací na zpěvaččin časnější příjem doplatila jiná žena, která obývala luxusní pokoj s větší postelí a ledničkou, původně určený pro Céline. Kvůli celebritě se musela vystěhovat.

Dion se o děťátko s manželem pokoušela několik let. Stejně jako u prvního dítěte, měla problém otěhotnět, a tak musela podstoupit umělé oplodnění.Několikrát potratila, naposledy loni v listopadu. I tak to ale nevzdala. V lednu se začala připravovat na další umělé oplodnění, už páté během šesti měsíců.

„Estrogenové náplasti, každodenní krevní testy, ultrazvuky a denní dávka hormonů. Ne, nejsem chudák, je to moje volba,“ svěřila se tehdy v rozhovoru. O svém boji hovořila vždy otevřeně, chtěla tak pomoci i dalším ženám, které jsou na tom podobně jako ona.

S manželem Reném, který jí byl oporou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.