Simona Stašová a Pavel Trávníček: Proč krachlo jejich manželství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Stašová a Pavel Trávníček: Proč krachlo jejich manželství?

Simona Stašová odmítá manželství s Trávníčkem jakkoliv komentovat a vracet se k němu.
Simona Stašová odmítá manželství s Trávníčkem jakkoliv komentovat a vracet se k němu. (Aha! – Daniel Černovský, Dalibor Puchta)

Slavný princ z Tří oříšků pro Popelku Pavel Trávníček slaví zítra šedesátiny! Při té příležitosti vzpomíná nejen on, ale i jeho bývalé lásky. A některé vůbec ne s nadšením! O tom, že je bil a choval se agresivně, některé promlouvají zcela otevřeně. Jen jeho první manželka Simona Stašová (55) o něm dodnes odmítá mluvit a potvrdit, že i ona by byla tou, na kterou často vztáhl ruku…

Přitom si o jejím tragickém a pro Simonu prý doslova bolestivém manželství s Trávníčkem šušká celý showbyznys. Brali se až v Pavlových třiceti a Stašová se o nepovedeném sňatku jen velmi nerada zmiňuje, jen jednou udělala docela malou výjimku.

„Pavel Trávníček byl princ. Já si vzala prince, vono se taky s princema hrozně blbě žije,“ prozradila nedávno. To je ale všechno, co je ochotna o manželském svazku s hercem a uznávaným dabérem prozradit.

Vypadalo to snad tak, jak naznačují další Trávníčkovy lásky? Ty se jedna po druhé předháněly v doslova šílených popisech Trávníčkovy agrese...

„Hodně pil a byl velice agresivní,“ potvrdila před několika lety jeho bývalá přítelkyně Olga Želenská, ředitelka pražského Divadla Háta.

„Několikrát jsem se musela nechat ošetřit na pohotovosti. Jakmile ho to popadlo, tak na mně rozřezal nožem dokonce i oblečení. Když se napil, choval se nepříčetně,“ prozradila zase Helena Dytrtová, s kterou má Trávníček syna Pavla.

Trávníček nad těmito výpověďmi vždy mával rukou a prohlašoval, že je to msta za to, že ženy opustil. Navíc se prý chtějí přiživit na jeho slávě. Také dnes o tom odmítá mluvit.

Je Pavel Trávníček princ, nebo kruťas? To vědí jen ženy, které prošly jeho životem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.