Nejnovější foto Michaela Douglase! Rakovina ho změnila k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejnovější foto Michaela Douglase! Rakovina ho změnila k nepoznání!

Pátek 22. října 2010: na Douglasově tváři se podepsala rakovina.
Pátek 22. října 2010: na Douglasově tváři se podepsala rakovina. (Isifa.com, ara)

Bledý a na kost hubený. Na hollywoodského herce Michaela Douglase (66), který se od letošního srpna pere s rakovinou hrtanu, je posledních pár měsíců žalostný pohled.

Za poslední týdny zhubl o 14 kilo. Nyní váží pouhých 65 kilogramů. Ale dobrou zprávou je, že si pomalu začíná zvykat na pevnou stravu. Musí se ale znovu naučit žvýkat a polykat, což není jednoduché. Douglas už má za sebou osmitýdenní ozařování a chemoterapii.

Teď ho čeká šesti až osmitýdenní zotavovací fáze. Jeho tvář je sice sinalá a výraz plný utrpení, není to ale obličej člověka, který se vzdává. Naopak! Michael je velký bojovník. I přes velké bolesti trvá na tom, že bude každý den doprovázet do školy dceru Carys (7).

„Život není jen samé ha, ha, ha. Ale teď se mám dobře. Jsem optimista. Nic mě neodradí od víry, že tu nemoc porazím,“ říká Douglas. A lékaři s ním souhlasí. Na léčbu jeho tělo reagovalo dobře. Takže šance na uzdravení je vysoká.

Takhle ho známe z filmů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.