Travestita z Talentu: Crčela z něj krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Travestita z Talentu: Crčela z něj krev!

Sergeje ze skupiny Screamers pořezala struna z kytary.
Sergeje ze skupiny Screamers pořezala struna z kytary. (TV Prima)

Člen travesti souboru Screamers, který bude zítra bojovat o postup do finále soutěže Česko Slovensko má talent, se ocitl v ohrožení života! Při nedávném představení se mu stal úraz, po kterém mu z ruky crčela krev na všechny strany.

Sergej ze skupiny Screamers se spolu s kolegou Lukášem do své role při vystoupení natolik vložil, že ho to málem stálo život. „Při předvádění písničky kapely Roxette praskla Lukášovi na kytaře struna a ta pořezala Seržiho tepnu na levé ruce,“ popsal deníku Aha! situaci šéf skupiny Ladislav Černý.

Představení bylo přerušeno a nešťastný Sergej putoval do nemocnice. Na nedělní semifinále Talentu by ale už měl být snad v pořádku. Kromě Screamers o postup dál zabojují také neobyčejný zpěvák, švýcarský mistr světa ve stepu, zpívající dcera hokejového brankáře Dominika Haška, břišní tanečník, dvojice chlapců kouzlících s jojo, dívčí punkrocková kapela a taneční skupina The Pastels.

Z představení ho odvezla záchranka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.