Let s IRON MAIDEN - FC Liverpool: Vítejte na palubě, zdraví vás kapitán Bruce Dickinson | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Let s IRON MAIDEN - FC Liverpool: Vítejte na palubě, zdraví vás kapitán Bruce Dickinson

Fotografie
Fotografie (internal)

Měli obrovskou kliku, že za to nevzal jako na pódiu, kde se umí odvázat a lítá sem tam jako blázen. Letadlo fotbalistů Liverpoolu k zápasu Evropské ligy do Neapole totiž pilotoval slavný heavymetalový křikloun Bruce Dickinson (52). A proč ne?

Frontman kapely Iron Maiden létá už přes dvacet let, kromě zpívání si »přivydělává« i jako pilot dopravních letadel! „Stejné vzrušení prožívám na pódiu i v pilotní kabině několik mil nad zemí. Ani jedné kariéry se nevzdám, oboje potřebuji k životu,“ tvrdí známý rocker. Když zrovna nekoncertuje a nenahrává desky, létá u jedné z menších britských aerolinek.

Původně byl obsazen na linku na Island. Když ale zjistil, že si Liverpool objednal let do Itálie, hned si s kolegou lety přehodil. „Liverpool je úžasný klub. Je ještě něco víc než klub. Tohle jsem fakt musel vzít,“ rozplýval se Dickinson, velký fotbalový fanoušek a donedávna sám aktivní fotbalista pralesní ligy v Anglii.

Noviny ale jeho zbožnost mírní. „Vzhledem k tomu, že Gerrard a Torres zůstali pro zranění doma, je jednoznačně největší hvězdou na palubě pilot,“ rýpnul si The Guardian. Iron Maiden začíná turné až v únoru australskou částí. Do té doby může Bruce jako maskot lítat s anglickými kluby. Když budou hrát stejně řízně, jako on zpívá...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.