Iveta Bartošová - Ukázala »dům hrůzy« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová - Ukázala »dům hrůzy«

Bartošová a její království v kuchyni.
Bartošová a její království v kuchyni. (TV Prima)

Iveta Bartošová (44) za zdi své vily v Uhříněvsi už léta nikoho nepustila, dokonce i nedávnou reality show Čápi s mákem tu odmítla točit. Teď ale udělala výjimku a za práh dveří mohl vstoupit štáb »primáckého« Top Star magazínu. Dům, ve kterém podle exmanžela Jiřího Pomejeho prožila mnoho utrpení a v němž prý trpí těžkými depresemi, je skoro prázdný. Že by snad proto, že prý Pomeje Ivetě všechno odnesl, jak prohlásila?

Iveta Bartošová (44) za zdi své vily v Uhříněvsi už léta nikoho nepustila, dokonce i nedávnou reality show Čápi s mákem tu odmítla točit.

Teď ale udělala výjimku a za práh dveří mohl vstoupit štáb »primáckého« Top Star magazínu. Dům, ve kterém podle exmanžela Jiřího Pomejeho prožila mnoho utrpení a v němž prý trpí těžkými depresemi, je skoro prázdný. Že by snad proto, že prý Pomeje Ivetě všechno odnesl, jak prohlásila?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.