Screamers z Talentu: Protržená tepna! Ohrozí to semifinálové vystoupení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Screamers z Talentu: Protržená tepna! Ohrozí to semifinálové vystoupení?

Fotografie
Fotografie (internal)

Že ani travesti show není bezpečná záležitost ví moc dobře Sergej ze skupiny Screamers, která by se tuto neděli měla poprat o postup do finále v show Česko Slovensko má Talent. Ohrozí jejich účinkování v pořadu nehoda, která se jim přihodila?

Ani travesti show není bezpečná záležitost. Dobře to poznal Sergej ze skupiny Screamers, která by se tuto neděli měla poprat o postup do finále v show Česko Slovensko má Talent. Ohrozí jejich účinkování v pořadu nehoda, která se jim přihodila?

Kdo by očekával, že být travesti hercem je povolání bez rizika, je na omylu. Sergej ze skupiny Screamers spolu s kolegou Lukášem se do své role při vystoupení natolik vložil, že ho to málem stálo život. „Při předvádění písničky kapely Roxette praskla Lukášovi na kytaře struna a ta pořezala Seržiho tepnu na levé ruce,“ popsal situaci šéf skupiny Ladislav Černý.

„Představení jsme přerušili a snažili se krvácení zastavit, ale bez úspěchu. Tak jsme nakonec museli zavolat záchranku. Ta ho odvezla do nemocnice,“ dodává Černý. Kolega už je ale zase zpět v sedle a spolu se skupinou se pilně připravuje na nadcházející semifinále. Screamers popřeli, že by tato nehoda jakkoliv ohrozila jejich boj o postup do finále. „Bojovat budeme do poslední chvíle,“ dodali.

ČTĚTE TAKÉ:

Lucie Bílá v Talentu: Porušuje zákazy!

VIDEO Gábina Vodrášková z Talentmanie: Píšťalku ve vagíně okopírovala! Srovnejte s originálem!

Holohlavá Gábina zase šokovala: Píšťalku si strčila mezi nohy

Marián Zázrivý: Předstíral slepotu a postoupil! Ve finále je i nezadaný kouzelník Bakalář

Tančící smrtka z Talentmanie: Hrála v Ordinaci, moderuje na MTV

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.