Vykradli Agátu Hanychovou - Zmizely věci za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vykradli Agátu Hanychovou - Zmizely věci za půl milionu!

Hanychová okamžitě zavolala policii a podala trestní oznámení na neznámého pachatele.
Hanychová okamžitě zavolala policii a podala trestní oznámení na neznámého pachatele.  (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Agáta Hanychová (25) zažila další »den blbec«. Neznámý zloděj se totiž vloupal do jejího domu ve Statenicích u Prahy a ukradl jí téměř všechny osobní věci.

„Ráno na mě zazvonil jeden z dělníků, který mi barák přestavuje, a řekl mi, že někdo vylomil zámek do garáže, kde jsem měla osobní věci. Rychle jsem se tam rozeběhla a našla spoušť. Bylo mi do breku. Mám sice pojištěný dům, ale už ne věci v něm,“ svěřila se Aha! modelka, která přišla o věci v hodnotě půl milionu korun.

„Zmizelo mi drahé oblečení, kalhotky, podprsenky, líčidla, snowboard, zimní oblečení a další věci. Snowboard a líčidla chápu. Mají velkou cenu, ale proč někdo kradl moje spodní prádlo a oblečení?“ ptá se modelka, která se rozhodla vzít případ do vlastních rukou.

Nálezci nabízí přes média padesát tisíc korun odměny. „Věci už asi nikdy neuvidím, za každou informaci bych ale byla vděčná,“ dodává modelka.

Prokletý dům
Agátin dům ve Statenicích se dá směle označit za prokletý. V dubnu tu totiž Agátin nájemník (29) pobodal nožem bývalou partnerku (23). Zasadil jí několik desítek bodných a řezných ran. Dívka přežila jen díky včasnému lékařskému zákroku, pachatel byl zatčen.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.