Dračice Madonna: Má nového »zajíčka«! Je jím belgický choreograf... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dračice Madonna: Má nového »zajíčka«! Je jím belgický choreograf...

Na reklamním snímku pro Dolce & Gabbana vypadá jako slušná mamina. Nenechte se mást, Madonna je stále pořádná divoška.
Na reklamním snímku pro Dolce & Gabbana vypadá jako slušná mamina. Nenechte se mást, Madonna je stále pořádná divoška. (Isifa.com, ČTK/AP, ara )

Není tajemstvím, že si americká zpěvačka Madonna zvedá sebevědomí randěním s mladými »zajíčky«. S brazilským modelem Jesusem Luzem (24) už to po roce a půl začínalo vypadat vážně, ale Madonna opět nezklamala! Vyměnila ho za belgického choreografa Brahima Rachického (33), který je překvapivě »jen« o 19 let mladší než ona!

Exotický krasavec Madonnu zaujal, což ovšem není žádným překvapením – je snědý, černovlasý, má tmavé oči a hlavně je o hodně mladší. Tyto vlastnosti jsou společným jmenovatelem posledních tří zpěvaččiných úlovků – před měsícem se šuškalo, že si blonďatá dračice dělá zálusk na herce Oscara Isaaka (30).

Při natáčení filmu »W. E.«, který Madonna režíruje, bylo podle okolí zřejmé, že nejde jen o přátelství, ani o jednostrannou náklonnost.

I tato romance je už ovšem minulostí. Teď si Madonna ukázala na svého choreografa Brahima. Ten nedokázal vzdorovat a brzy spolu vyrazili řádit na newyorskou diskotéku. Madonna se prý neuvěřitelně odvázala a hodinu vydržela skotačit na parketu, s novým objevem se prý vodili za ruce a líbali.

Jak dlouho bude Brahim Madonnu bavit, zůstává ve hvězdách. Omrzí ji jako každá předchozí hračka? Nebo pomýšlí na to, že by se mohla usadit? Mladých snědých krasavců je na světě přece spousta, a Madonna tak stále má z čeho vybírat... Na pozoru by se měli mít třeba španělský zpěvák Enrique Iglesias (35) nebo španělský tenista Rafael Nadal (24).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.