VIDEO Avril Lavigne: Z děvčete je žena. A nahoře bez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Avril Lavigne: Z děvčete je žena. A nahoře bez!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na začátku kariéry byla útlé děvčátko s pronikavým hlasem a postavou jen o něco vyšší než její kytara. Tehdy šokovala hlavně svojí rošťáckou image, říkalo se jí punková princezna. Zpěvačka Avril Lavigne (26) už má ale za sebou konec krátkého manželství či skandál s odhaleným prsem při hrátkách v moři. A nyní také odvážné snímky pro pánský magazín. Z cudné malé rebelky se tak stala žena!

Zábrany padly! Kanadská zpěvačka Avril Lavigne se odvázala při focení pro časopis Maxim. Na videu ze zákulisí celé akce uvidíte sexy pózy hubené hvězdy, chvílemi si dokonce svoje prsa vyzývavě zakrývá pouze rukama!

Avril Lavigne tak dokonale předčila všechna svoje předchozí focení. Nervozita byla pryč, stejně tak stud. A naplno mohla dát na odiv svoji ženskost. „Nikdy předtím jsem se jako žena necítila tak dobře,“ vysvětlovala, proč se k odvážným fotkám odhodlala.

Kanadská hvězda už přes svůj mladý věk získala prestižní cenu Grammy, jejích alb se prodalo na 32 milionů kusů. Má svou kolekci oblečení i vlastní vůni s názvem Black star. Do černé barvy se oblékla i při posledním focení. Do paměti se vám vryjou zejména její černé rukavice s ostny. Proč? Podívejte se na video.

Jak se fotily odvážné snímky Avril Lavigne

ČTĚTE TAKÉ:

Avril Lavigne: Krach manželství a... rozvod!

EXKLUZIVNĚ Kosheen: V Praze nejraději chodíme v pět ráno na Karlův most

Avril Lavigne: Ukázala prso díky novému milenci!

Zpěvačka Dominika Hašková v Česko Slovensko má talent: Makám naplno, jako můj táta!

Víte, o čem to vlastně je? Hity s nejhoršími texty!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.