Havel dostal valašku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Havel dostal valašku!

Václav Havel dostal od Bolka Polívky valašku.
Václav Havel dostal od Bolka Polívky valašku. (pro Aha!: Lukáš FRONK)

BRNO – Při natáčení 45. dílu Bolkovin, které již několik let vysílá Česká televize, to opět žilo. A aby také ne. Exprezident Václav Havel (69) zde totiž dostal první dárek k blížící se sedmdesátce. Valašský král Bolek Polívka (57) byl zkrátka zase první!

A nebyl to dar jen tak ledajaký. Bolek Polívka (57) mu jako pravý valašský král daroval nefalšovanou valašku i s kloboukem. Když si Václav Havel klobouk nasadil na hlavu a valašku uchopil do ruky, zvolal: »Kdybych ji dostal dříve, mohl jsem ji použít!«

Dalšími hosty pořadu byla samozřejmě exprezidentovachoť Dagmar Havlová a zpěvák Michael Kocáb. Při jeho písničce došlo k malému technickému problému. Kocáb totiž zpíval na halfplayback a nahrávka v jednu chvíli nedopatřením přeskočila. To však diváci ve výsledku neuvidí, protože byla celá pasáž přetočena.

Natáčení nových Bolkovin probíhalo pod přísnou ostrahou několika bodyguardů a bezpečnostní agentura hlídala všechny vchody do budovy. „Bezpečnost nade vše,“ usmíval se populární Bolek Polívka.

Právě dokončený díl Polívkových Bolkovin se bude na prvním programu České televize vysílat již v úterý 26. září večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.