Jiří Pomeje a právnička Bartošové: Tajná schůzka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Pomeje a právnička Bartošové: Tajná schůzka!

Vřelá pusa na uvítanou – Pomeje líbá rozvodovou advokátku své ženy.
Vřelá pusa na uvítanou – Pomeje líbá rozvodovou advokátku své ženy.  (David Kundrát, Marek Pátek)

Před pondělním rozvodovým stáním Jiřího Pomejeho (45) a Ivety Bartošové (44) obě soupeřící strany přestávají se zákopovou válkou! Deník Aha! načapal stále ještě manžela Jiřího s právničkou jeho ženy na tajné schůzce v centru Prahy. A nechovali se k sobě nenávistně – právě naopak!

Dva dny do rozvodu ●Začala válka o peníze! ● A děly se věci...za zády Ivety!

Pomeje již čekal na místě, když JUDr. Ivana Kejmarová dorazila do kavárny nedaleko pražského Václavského náměstí. A hned padla pusa na uvítanou! Pomeje, jehož doprovodil jeho advokát, zatímco advokátku její dcera, pak rozehrál etudu, při které ze sebe vychrlil snad tisíce slov.

„Mluvil tak hlasitě, že ho slyšela půlka podniku. Pořád tam létaly vzduchem nějaké mnohatisícové cifry, ale to jsem si říkal, že asi nebudou peníze, které by mu Iveta dlužila, když by jí jako člověk v konkurzu neměl z čeho půjčit,“ prozradil Aha! svědek schůzky a pokračoval.

„Pak vztekle vyprávěl, jak na něj manželka, s kterou to prý jedině on myslel dobře, kydá špínu, jak se obklopila samýma b**erantama, kvůli nimž její účinkování na veřejnosti nemá žádnou úroveň a že ona sama je asi taky těžce na hlavu. I když ze sebe vychrlil tolik urážek, zdálo se mi, že mu na paní Bartošové asi pořád záleží,“ pokračuje zdroj.

PRAHA-STARÉ MĚSTO, PÁTEK 13.30: Jiřího vlastní slova o manželce citově rozrušila tak, že musel schovat hlavu do dlaní.

Schůzky se zúčastnil také Pomejeho právník.

Iveta Bartošová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.