Smrt na honu - A umírat budou i další... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt na honu - A umírat budou i další...

Mariána Labudu čeká v dnešním dílu Vyprávěj smrt.
Mariána Labudu čeká v dnešním dílu Vyprávěj smrt. (Česká televize)

Včera proběhla poslední klapka natáčení úspěšného retro seriálu České televize Vyprávěj – který sleduje osudy rodiny Dvořákových v podání Svatopluka Skopala, Veroniky Freimanové, Romana Vojtka či Andrey Kerestešové – a už v dnešním díle (ČT 20.00) jeho osazenstvo čeká tragédie. Na honu je omylem zastřelen Marián Labuda (65)!

Už samotný název Neštěstí předurčuje dnešnímu dílu cosi hrozného. Diváci České televize se v něm rozloučí s brunátným Mariánem Labudou, jenž hraje Janko Martináka, tatínka seriálové Evy. Labuda zahyne na honu, kde ho zasáhne zbloudilá kulka. „On je vášnivý myslivec, půjde na lov, ze kterého už se bohužel nevrátí domů. Detailní scéna tam však přímo nebude,“ říká zdroj z televize. Labuda se tak po několika měsících rozloučil se seriálem, kde sice ztvárnil jen epizodní roli, i tak si ho ale tým herců nemohl vynachválit.

„Měli jsme spolu pár pěkných opileckých výstupů a vůbec musím říci, že je to tchán snů,“ směje se Roman Vojtek. Ze slovenského herce měla zezačátku velký respekt i jeho seriálová dcera Kerestešová. „Bude to ještě trvat dlouho, než budu tak dobrá jako ostatní, od pana Labudy jsem se hodně naučila,“ svěřila se deníku Aha! mladá herečka. Podle informací z natáčení zanedlouho smrt do děje seriálu zasáhne podruhé. Při autonehodě má zahynout na konci právě natočené série jedna z dalších významných postav.

CO ČEKÁ DIVÁKY V DALŠÍCH DÍLECH?
  • Rodina Dvořákova bude v roce 1975 svědkem otevření prvního obchodního domu Kotva v Praze. Tato epizoda se bude teprve natáčet, ale vyžádá si částečné uzavření Kotvy a mnoho nákladných dobových úprav.
  • Hlavní hrdinové a rodiče malého Honzíka (Marian Mikš, v pořadí již 4. Honzík), Eva a Karel Dvořákovi (Roman Vojtek a Andrea Kerestešová), projdou manželskou krizí a rozchodem. Eva však zjistí, že je těhotná, a opět se k sobě po čase vrátí.
  • Nina Divíšková, seriálová babička, se dožije tolik vysněné svobody a roku 1989.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.