Dana Morávková - Dali jí do postele Mahdala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dana Morávková - Dali jí do postele Mahdala

Dana Morávková
Dana Morávková (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Dana Morávková (39) bude mít v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nového milence! Nebude jím nikdo jiný, než Danin někdejší kolega z televize Prima, moderátor Zdeněk Mahdal (50)!

„Jak jsem slezl z obrazovky coby moderátor, a přestal jsem být v té škatulce, začíná se konečně hýbat normální herecká práce. Teď jsem vstoupil do Ordinace,“ prozradil Mahdal v rozhovoru pro internetové rádio seejay.cz. A prozradil i jak přesně do seriálu vklouzne! „V dílech, které už jsem natočil, mě přivezli na operační sál, v dalším operovali a v následujícím se proberu z kómatu. Moje postava nejraději komunikuje s Danou Morávkovou. A podle scénářů, které jsem četl, se kolem ní snažím dělat takové kružnice, abych ji zlákal a pod maskou dobráka se k ní vetřel,“ popisuje Mahdal svou roli. Povede se mu stát se Daniným seriálovým milencem natrvalo? „Dostáváme do ruky dopředu jen dva až tři díly, nevím, kam ta postava poputuje,“ krčí Mahdal rameny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.