Otec o nemocném Davídkovi (7) z Talentmanie: Konec v soutěži! Nova ho nutí běhat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otec o nemocném Davídkovi (7) z Talentmanie: Konec v soutěži! Nova ho nutí běhat…

Davídkovi nejde o peníze, ani neví, co je na vrcholu soutěže za horentní sumu peněz.
Davídkovi nejde o peníze, ani neví, co je na vrcholu soutěže za horentní sumu peněz. (TV Nova)

Je to srdcervoucí příběh, od začátku malý Davídek Dostál (7) působil spíše na city diváků. Emoce a okamžiky, kdy se postavil na vlastní nohy a udělal první krůček, měly nalákat k televizním obrazovkám co nejvíce diváků. Davídkovi rodiče ale řekli dost! „Měl být jenom lákadlo pro lidi, vycítil jsem, že teď už se Nově nehodíme,“ přiznal deníku Aha! jeho otce Ladislav Dostál, který se i s manželkou rozhodl, že za měsíc ohlásí konec. Nechá Nova jen tak bez pokuty odstoupit handicapovaného Davídka?

Kvůli nemoci nemůže naplno ukázat svůj talent, zato umí zapůsobit na city lidí, kteří mu poslali tisíce hlasů. A malý David tak v sobotu postoupil do finálového kola. Tam má ale nelehký úkol – musí běhat, čehož zatím není schopen. „Ze soutěže odstoupíme, ještě před vystoupením poprosíme diváky, aby nám už neposílali hlasy,“ tvrdí otec malého tanečníka. Sám však moc dobře ví, že víc než na něm záleží na Nově a produkci soutěže.

Jak se tedy k celému problému postaví Nova? „Případné odstoupení některého z účastníků ze soutěže Talentmania je otázkou vzájemné dohody mezi pořadatelem a soutěžícím. Obsah smlouvy s účastníky soutěže je interní záležitostí,“ vyjádřila se za Novu tisková manažerka Talentmanie Lucie Juráčková.

Davídkův táta má jasno, nechce být denně terčem útoků. „Nejsou mi příjemné ani útoky maminky Adama Kmenty, která tvrdí, že Adam se zhroutil a přestává tancovat, přitom ho čeká dobře placený kšeft, kdy si zatančí na boxerském zápase, kde bude Mike Tyson,“ dodává Dostál, který není spokojen ani s průběhem soutěže. „Byli jsme jen emotivním lákadlem. Nova nás do toho zatáhla. Teď chtějí, ať Davídek běhá. On má ale blok. Už běhal, teď mu to ale zase nejde. Snad to za měsíc bude lepší, rozhodně nám už ale nejde o soutěž,“ popisuje otec Davida.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.